Bye Bye- Comfort zone

Helt slut. Stod modell idag. Ny grej. Inte för något märke eller så utan för en fotograf. Har testat tidigare men inte på det här sättet. Det är faktiskt inte så lätt. “Make love to the camera” är ju typ det som man tänker på. Tydligen ska man engagera tre delar i ansiktet. Ögonen- typ kisa. Mellanrum mellan läpparna och gärna få med ögonbrynen på något sätt. Okej. Det har man ju inte tränat på direkt. Den lilla muskeln som sitter under ögat fick jag till efter ett tag men den använder jag inte så mycket så den började darra och ögonen tårades. Prova själva. Ställ dig framför spegeln och kisa och typ titta igenom spegeln. Och håll så…länge. Läpparna var enklare och ögonbrynen gjorde jag inte en ett försök med.  Men vi körde på i några timmar. Både inne och ute.

Fick direktiv att spela sensuell, visa känslor. Hmm. Okeeej. Lätt som rookie och med en främmande man bakom kameran. Men bara att leverera. Bad honom sätta på sista låten från A star is born. Ni som sett den fattar. Ögonen tårades direkt.

A star is born
Känslorna tog över

Hade min assistent med mig aka mamma. Stod redo med både jacka och en hjälpande hand när muren var smalare än skorna och det blåste. “Ett, två, tre nu släpper jag” “Japp sa fotografen”, tog ett par snabba bilder, lyckades sätta knät i hundbajs men verkade hyfsat nöjd. Själv hade jag där och då glömt bort allt med ögon, läppar och ögonbryn och försökte bara se cool ut. Vilket jag nog gjorde iaf i en bemärkelse. Svinkallt! Kommer lägga upp bilder när de är klara, men har några “behind the scenes”. Mikael- fotografen fick mig att slappna av. Riktigt skön kille.

Photo shoot
En hjälpande hand

Sen blev det hem. Jaga lite personer på telefon. Hämta på dagis, fixa pannkisar. Och helt plötsligt infann sig en helt spontan timme i soffan och båda kidsen var borta. En på gympa och en hos en kompis. Taa-daa. Vad gjorde man då- rensar mailen. Que?! Nu Jägarna – berättar imorrn om den är värd att se. Serien alltså!

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *