Om mig

Namn: Fia Mineur

Ålder: 38

Gift: Ja

Barn: Två stycken tjejer, 5 år och 9 år

Bor: Sollentuna, Stockholm

Utbildad PT och drivit eget bolag träning det vid sidan av mitt “riktiga jobb. Jobbat som marknadschef i typ hela mitt vuxna liv, på bolag som PUMA, Life mfl. Har nu aktivt tagit ledigt för att hitta min “jobbdrömsituation”. Investerar min tid i olika projekt som jag aldrig skulle haft tid med annars.

Annars så skulle jag nog beskriva mig som positiv, ärlig, lyhörd med extra driv. Och älskar att nätverka. Hade man kunnat tjäna pengar på att bara nätverka hade jag vart miljonär idag.  Min man brukar skratta varje gång jag träffat en ny bekantskap, vilket nog händer i snitt varje dag, för jag kommer alltid hem med kommentaren ” han/hon var sååååå trevlig”. Jag nätverkar även på sociala medier. Precis som jag står på ett mingel så kan jag chatta med någon på Insta. Same-same fast utan ögonkontakt.

Så här vi ju träningen aka min psykolog. Anser att för varje investerad timme som du lägger på träning får du det dubbla i energi tillbaka. Sen tror jag inte på någon diet OM man inte ska tex komma i någon speciell klänning tillfälligt. En hållbar livsstil jag står för. Om det är något jag undviker är det socker. Annars typ fritt fram.

Kläder och stil är ju så viktigt. För mig. Inga dyrgripar. Men shoppar gärna. Och ofta. Gillar att fynda. Har ingen speciell stil utan varierar. Fick en kommentarer en gång “Fia jag kan inte stoppa in dig i något fack vad det gäller klädstil. Ena gången vi ses är du business woman, andra gången demin look, nästa gång rock-style” Och det stämmer nog. Kör på “mood of the day” look. Men något jag älskar så är det leo. Har alldeles för mycket leo. Om man nu kan ha det?

Men glömde ju nästan min nya hobby- sjunka i kör! Så himla kul. Träning varje tisdag. Två timmar me, myself and I….och 149 andra. Är lycklig varje gång jag varit där.

Så det var lite om mig. Fyller nog på längs med tiden.

Barnen som alltid är sams
Barnen som alltid är sams

Gifta sen 2005, ihop sen 2002